29 юни 2014 г.

Забавлявайте се през лято

Всеки обича лятото! Свободно време, навън е топло, почиваме си и просто се забавляваме с приятели. Но въпреки това, хората често забравят да се насладят истински на лятото, тъй като са твърде повърхностни.

Най-много хората се стремят да имат "перфектната лятна фигура". Не мога да разбера това. Разбирам, че искате да изглеждате добре и да се чувствате добре, но това се превръща в мания. Не е нужно да прикривате себе си или никога да не отидете на плажа през лятото, защото не носите детски размер. Забравете за това. Насладете се на себе си. Лятото е кратко, а след това се връщате на работа или училище. Не позволявайте нещо толкова безсмислено, като вашият размер дрехи да определя начина, по който прекарвате времето си.

Другото нещо, когато дойде лятото е, че повечето хора веднага започват да се притесняват, кога ще дойде училището. Това наистина ви спира да се наслаждавате на времето си и просто да се отпуснете и забавлявате. 

Моля отделете малко време за себе си и направете това, което наистина вие искате, без значение какво другите биха си помислили. Вие заслужавате да се отпуснете и да използвате една минута, за да дишане.

Излизайте с приятели, гледайте филми, спете, правете каквото искате, защото преди да се усетите почивката вече ще я няма.