21 септември 2014 г.

Как да говорите с него

Всички се притесняват да говорят с момчето/момичето, което харесват. Но този проблем е по-голям при нас момичетата! Затова реших да ви дам няколко съвета за това как да говорите с него без да изглеждате като нервна откачалка :D (което някои момчета всъщност намират за сладко, но само някои).

1. Поемете дъх преди да отидете при него. Отнема само секунди, но наистина ви успокоява повече.

2. Направете му някакъв комплимент и попитайте нещо свързано с него. Той ще оцени това, че се интересувате от него. Ако знаете, че обича например някой сериал направете този сериал тема на разговора.

3. Ако сте твърде срамежлива и не можете да се фокусирате над очите му, гледайте го просто някъде в лицето. Например устните.

4. Уверете се, че сте уверена (или поне изглеждате като такава). Момчетата обичат уверените момичета. Усмихвайте се и стойте напълно изправена.

5. Бъдете мила и не се правете на глупава. Момчетата мразят, когато момичетата се правят на глупави само, за да ги впечатлят. Не говорете твърде силно. Смейте се на шегите му. Не му досаждайте и не го преследвайте. Разберете какъв тип момче е и какво прави по принцип. Не го удряйте леко и не си играйте с него, ако той не обича тези неща.

6. Бъдете забавна. Когато стане неловко направете някаква шега.

7. Запомнете, че ако момчето ви харесва той ще бъде изнервен точно колкото вас.