4 март 2016 г.

Как да имате по-слаби крака

Много момичета в днешно време искат да свалят килограмите си най-вече в краката и точно затова си казах, че ще ви е от полза, ако публикувам в сайта на тази тема.

1. Правете упражнения!
Отидете в Youtube и потърсете канала "blogilates". Тя има много хубаво тяло, не е слаба, а е с оформено тяло. Много е мила има страхотни упражнения и то не само за крака. Също така може да отидете да плувате или да покарате колело. Не забравяйте, че е препоръчително да се правят упражнение вечерно време точно преди сън. Ако ви боли не си мислете, че трябва да спрете. Може да се откажете само, ако болката е НАИСТИНА непоносима, иначе не!

2. Хранете се правилно!
Като цяло трябва да се храните здравословно и правилно, но знайте, чe трябва да ядете най-много сутрин и съвсем малко вечер, ако правите обратното резултатите сигурно няма да ви харесат. Наблегнете на зеленчуците и протеина. Плодове яжте само до 12 часа на обяд, не по-късно. Пийте много вода, от 8-10 чаши от около 30 мл., така ще приемате 2,4-3,0 литра на ден. За да останете хидратирани не яжте храни съдържащи много захар като фъстъци и пуканки. Избягвайте бисквити, шоколад и сладолед - това са храни, които няма да ви дадат енергия, а ще отидат точно в краката ви.

3. Не прибързвайте.
Три дни правилно хранене и упражнения няма да покажат толкова голям резултат. Не очаквайте всичко да стане набързо. Изчакайте докато наистина видите някакъв резултат и НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ! Ако сте свалили малко от краката си не значи, че те ще си останат такива и вие можете свободно да отидете в кухнята и да изядете всичко в хладилника. А и не си мислете, че ще свалите килограми само от краката си.

4. Не спирайте да ядете.
Ако спрете да ядете тогава всъщност ще надебелеете още повече. Ако не ядете тялото ви ще свикне с недостига на храна и затова то само ще се подготви за глада. Метаболизма ще отслабне и ще стане по-бавен. Но ако все пак успеете да отслабнете от това нещо знайте, че в момента, в който започнете да се храните отново ще качите двойно повече килограми! Единствения начин да не качите толкова килограми, е когато се върнете към яденето да започнете да ядете по-здравословно и правилно.

5. Преди да започнете каквото и да е...
Преди да започнете каквото и да е всъщност се уверете, че наистина имате нужда да свалите нещо от краката ви. Изправете краката си, стегнете мускулите на бедрата си и хванете с ръка най-горният слой мазнини и кожа на бедрото ви. Ако сте захванали много, то тогава мазнините правят бедрата ви големи и дори е възможно да имате целулит. Ако сте захванали малко, имате мускули на бедрата, малко мазнини и ако имате някакъв целулит, то той е малко.